Oli jo ilta kun viimein palasin kotiin. Täysikuu jo alkoi näkyä taivaalla. Astuin sisään, laitoin vaatteet naulakkoon ja sitten menin tietokoneeni ääreen. Uutissivustoilla ei ollut mitään uutta ja Facebook-seinällä ei myöskään ollut mitään mielenkiintoista. Sitten sain Skype-puhelun. Siellä oli FreedomRacer16 eli mun siskoni Saara. Hän on tällä hetkellä opiskelemassa Yhdysvalloissa.

- Hyvää iltaa, Saara. Miten sulla menee? Minä kysyin.

- Ihan hyvin menee täällä Seattlesa. On ollut vähän ikävä sua, Reima. Saara vastasi.

- Sepäs kiva kuulla.

Saaralla oli tänään letit päässä ja sylissään hän piti chihuahuaa jonka nimi oli Jappe. Hän oli hankkinut Japen muutama kuukausi sitten läheisestä eläinkodista. Saaran takana näkyi piirustus jonka Saara teki vielä ollessaan peruskoulussa.

- No niin, onkos sitten tuosta Georgesta kuulunut mitään?

- Georgestako? Siitä nättitukkaisesta hurmurista? No joo, hän vei mut leffoihin viime viikolla. En oikein muista mikä leffa se oikein on. Joku Star Trek tietääkseni. Mutta kummiskin, minun täytyy nyt lopettaa. Puhutaan huomenna sitten taas lisää, jos sulle sopii. Näkemiin.

- Samoin. Näkemiin.

Siihen puhelu sitten loppui. Laitoin läppärini kannen kiinni ja päätin sitten mennä parvekkeelle katsomaan iltaa. Sitten muistin että kellon on kohta kello on 19 ja Maikkarista tulisi uutiset. Katsoin iltaista maisemaa vielä hetken ennen kuin palasin sisätiloihin.