Die stomme schoolopdracht


Vraag 1:

'Wat is een gekke eigenschap van je? Wat is je MEEST gekke eigenschap?'


Hoezo met de deur is huis vallen? Vind je dit niet een beetje een te persoonlijke vraag?

Wat is er mis met 'de deur in huis vallen'? Kan heel leuk zijn. Dan loop je naar een huis met een heel leuke deur, pak je de klink vast.. maar wat gebeurt er? De scharnieren begeven het en jij en de deur vallen LETTERLIJK dat huis binnen!

Is dat soms altijd hoe jij een gesprek begint met iemand? Door er grappen over te gaan maken? Want ik vind het niet leuk.

Het was maar een grapje. Hoe had ik anders moeten beginnen? Heel serieus door een soort profiel van mezelf te schetsen net zoals je leert op school bij Nederlands? Echt onwijs saai. Dan maak ik nog liever grappen.

Ik hoop dat JIJ beseft dat alles wat we hier typen gelezen word door een leraar en dat we er een cijfer voor krijgen. Wat precies de reden is dat ik er dus totaal geen zin in heb. Waarom zou ik mijn HELE leven delen met iemand die voor zover ik weet wel aan de andere kant van de wereld kan zitten of niets meer is dan een stomme TROLL die alleen maar van plan is om alle smerige details openbaar te gooien zodra ie de kans krijgt?

Dus jij vind mij een troll? Fijn om te weten dat ik zo'n fantastische eerste indruk heb gemaakt bij jou. Ook heel goed voor mijn zelfvertrouwen. Dus bedankt. Heel erg bedankt.

Oh wat ben je toch zielig. Geef me anders je adres, dan kan ik je de zieligste, sneuste, minuscule rot viool sturen die ik kan vinden. Daar heb ik nameljik een vast adresje voor.

Het is NAMELIJK suffie. Wie was hier degene die het had over dat er een leraar mee zal lezen?

Wie ben jij, de lokale grammatica en spelliing gids van Facebook?

Miauw. Het katje heeft klauwtjes die blijkbaar heel graag nieuwe mensen ontmoeten.

NOEM ME GEEN SUFFIE! Ik ben niet suf en ik ben ook geen katje. Bovendien: alsof jij het mag zeggen! Jouw grappenmakende mond is blijkbaar ook altijd haantje de voorste om mensen te ontmoeten voordat de rest de kans krijgt

Je bedoelt 'jij hebt geen recht van spreken'. Maar trek je vooral niets aan van mijn grote mond. Soms is het zo'n lastpak echt niet te geloven.

Oh ja, en het lijf dat erbij hoort is een mega betweter.

Wie is hier een betweter? Hoe lang zijn we nu met elkaar aan het 'praten'? Hoe weet JIJ dat ik een betweter ben? En waren we hier niet om een of andere stomme vragenlijst in te vullen?

Jij was degene die over iets anders begon en mij heel irritant begon te verbeteren, Of heb ik soms niet goed gelezen en staat dat ook in de opdracht?

En dan heb ik het nog niet gehad over dat grapje met die deur. Waarom zou je dat doen? We zitten hier op Internet, daar zijn geen dueren!

'Wat is een gekke eigenschap van je? Wat is je MEEST gekke eigenschap?'

Dat was de vraag waar we mee begonnen.

Oh, en het is DEUREN.

Hallo?