Just In
Community
Forum
V
More
tamarbastet PM
My Stories 11
3Blauwe Maan Revolutie » Wanneer de strijd van de dictatuur tegen een terroristengroep in een wereld vol discriminatie/rascisme en onderdrukking tot een climax komt, vinden verschillende jongeren met verschillende achtergronden en etniciteiten zich in de spil van het verhaal. Kunnen ze een ernstig complot aan het licht brengen dat hun wereld voor altijd zal veranderen? -fantasy/scifi/romance
Fiction: Fantasy, K+, Dutch, Sci-Fi & Romance, chapters: 5, words: 14k+, favs: 2, follows: 1, updated: 4/15/2014 published: 12/29/2012
Blue Moon Revolution » A young prince falls in love with the maid of his father, but it is forbidden. Then he hears that she is killed. When the struggle of a terrorist group against the dictatorship of the Xeran empire in a world full of racism and oppression comes to a climax, different adolescents with different backgrounds and ethnicities uncover a serious conspiracy that could change their world.
Fiction: Romance, T, English, Fantasy & Sci-Fi, chapters: 3, words: 7k+, updated: 4/25/2013 published: 1/27/2013
The dawn of the demon When the brother of Chris is brutally murdered, he tries to summon the demon that did it. But when she steppes into his circle, she's nothing he could ever imagine.
Fiction: Supernatural, T, English, Mystery & Romance, words: 1k+, 2/8/2013
Het Humane Argument Volgens Haber was er maar één manier om de Eerste Wereldoorlog op een humane manier te winnen. Chloorgas. Haber/Einstein/Wilhelm II
Fiction: Historical, T, Dutch, Angst & Humor, words: 1k+, 1/27/2013
Drama in het museum » Twee scenario's van twee paar mensen die kijken naar een schilderij in een museum. Aan de manier hoe ze de schilderijen opvatten, is het duidelijk wat de relatie is van het stel. De eerste tekst, over een mannelijk stel, is wat luchtiger, terwijl het scenario daarna, tussen vader en zoon, een stuk dramatischer is. Oud werk van mij.
Fiction: General, K, Dutch, Drama & Humor, chapters: 2, words: 710, 12/30/2012
Onder dwang van de Tijd Steeds meer en meer lijkt een meisje niet in staat te zijn om de verschillende snelheden van haar beleving van de tijd onder controle te houden. Een verhaal over de angst van vergankelijkheid.
Fiction: Mystery, K, Dutch, Mystery & Spiritual, words: 2k+, 12/30/2012
NarciStella Een donker verhaal over een vrouw met een alcoholprobleem die naar een therapeut gaat. Al gauw blijkt dat de therapeut niet helemaal 'zuiver' is, maar hoe sterker ze dat idee heeft, hoe minder kracht ze heeft om zich te verzetten aan de aantrekkingskracht die van haar uitgaat. Een oud verhaal van mij.
Fiction: Mystery, K+, Dutch, Mystery & Romance, words: 3k+, 12/30/2012
Herinnering aan Johanna Een jongeman zoekt een oude man op in een bejaardentehuis. Hij vraagt de oude man of hij hem ergens naar toe kan brengen, als kerstcadeau. De oude man weet wel waar hij heen wil, de oude kerk, waar hij de liefde van zijn leven verloren had en een liefdeloos huwelijk instapte omdat het gebruikelijk was.
Fiction: General, K, Dutch, Family & Hurt/Comfort, words: 2k+, 12/30/2012
Op zoek naar de Rode Kubus » In kleurrijke wereld waarin alles mogelijk is, leven er een aantal speciale dieren. Voor zichzelf hebben ze een handicap, voor de wereld om hen heen zijn ze 'anders'. Wat is de zin van het leven? Waarom zijn we hier en wat is ons doel? De dieren gaan op avontuur om het leven, anderen, filosofie en de zin van het leven zelf beter te leren kennen...
Fiction: Fable, K, Dutch, Adventure & Friendship, chapters: 3, words: 7k+, 12/30/2012
De Kapitalistische Draak Een niet-serieus sprookje over een koning in een kapitalistisch land die eropuit moet om een travestiet-prinses uit een toren, die bewaakt wordt door drie draken, te bevrijden. Althans, zolang het communistische buurland de oorlog niet verklaart... Een oud verhaal van mij.
Fiction: Fable, K+, Dutch, Adventure & Humor, words: 2k+, 12/30/2012
Tweestrijd Een depressief meisje met een moeilijke jeugd wil haar lerares vertellen dat ze verliefd op haar is. Zou ze het aandurven?
Fiction: Young Adult, K+, Dutch, words: 1k+, 12/30/2012
Author: Follow Favorite


Twitter . Help . Sign Up . Cookies . Privacy . Terms of Service